Enter your keyword

Therapies

La teràpia neural

La Teràpia Neural és un tractament a través del sistema nerviós. El sistema nerviós regeix i controla les funcions de tot l’organisme: els sentits, la producció d’hormones, la digestió, etc. També és el sistema amb el qual ens relacionem amb el món exterior. La TN consisteix a injectar procaïna (un anestèsic local) a diferents llocs del cos. S’injecta molt a la pell ja que a la pell hi ha una gran presència del sistema nerviós. Altres punts on s’injecta sovint són les amígdales i les cicatrius. Injectant procaïna en una cicatriu hi pot haver canvis en un altre lloc de l’organisme, així és com actua. Cal tenir en compte que depèn de cada cas perquè cada persona és única i per tant, pot tenir diferents efectes segons l’organisme de cada persona. Ara bé, tothom pot rebre aquest tractament.

 

Reflexoteràpia podal

És una teràpia manual que consisteix a fer una pressió amb els dits a diferents puns del peu que són les zones reflexes de tot l’organisme. La persona que fa el massatge ha de conèixer els punts amb precisió. Això permet enviar estímuls curatius als òrgans, a l’esquelet, als músculs… depenent de cada cas.

La Reflexoteràpia és una teràpia senzilla que pot acompanyar perfectament d’altres tractaments més complexes.

Les Flors de Bach

Les Flors de Bach són uns remeis fets d’essències florals que devem al Dr. Edward Bach (1886-1936). Aquests remeis actuen en els estats emocionals de les persones. També es poden donar als animals o es poden utilitzar en les plantes.

Segons el Dr. Bach les malalties són el resultat dels desequilibris emocionals. Les Flors de Bach equilibren les emocions.

    Si necessites un servei terapèutic omple i envia aquest formulari o bé truca al telf. +34 699 280 199

     

    Sóc la Lourdes Albets, infermera i terapeuta