Enter your keyword

a

Em dic Lourdes Albets Vilà. Vaig néixer en una masia del Solsonès el 1955. Sóc filla i néta de pagesos. Visc a Noves de Segre des del 1987. Fa molt de temps que m’interessa l’agricultura ecològica, la biodinàmica i l’alimentació en general. Penso que la nostra salut depèn en bona part del que mengem. Sóc infermera de professió. He viscut molts anys a la ciutat i he treballat en diferents hospitals, on he après moltes coses. Actualment prefereixo viure al camp i treballar la terra. Faig hort i tinc gallines.

Noves de Segre és un poblet petit a 14 km de la Seu d’Urgell. Des que jo hi visc, han anat plegant els pagesos, van tancar l’escola, les botigues, el forn, el bar… Un paisatge molt freqüent els darres anys al Pirineu. Però a Noves, actualment hi torna a haver parelles joves que tenen criatures. Es torna a sentir jugar i riure la mainada pels carrers. Es pot dir, sense exagerar, que el poble és ple de vida. Per això, com que sóc una persona inquieta vaig pensar que estaria bé obrir una botiga on es puguin trobar aliments de primera necessitat i a més ecològics i bons per a la salut, també, donar un servei a les persones tot fent difussió de l’agricultura ecològica.

Així neix Finestra de maig. Per a mi, una nova manera de manifestar-me. Per al poble i la comarca i tothom que hi vingui, un lloc on trobar aliments de qualitat, poder seure i prendre un bon cafè i fer la tertúlia si s’escau. Per la meva part hi poso l’entusiasme i he de dir que he rebut un gran suport per part de molta gent, pel qual estic molt agraïda.

Veniu, us hi trobareu bé.

a